Giriş Kayıt
Yumi Hara

Yumi Hara


Oyuncu, Kameraman

Yumi Hara, oyuncu, kameraman.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 6.5 351
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 4,477
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 560
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 488
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 135
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 555
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 13,314
2015 Oyuncu 6.2 139
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 603
2014 Komedi Oyuncu 6.7 127
2013 Komedi Kameraman 6.5 792
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 4,696
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 1,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024