Giriş Kayıt
Dennis Mencia

Dennis Mencia


Oyuncu

Dennis Mencia, oyuncu.

Jane the Virgin (2014) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Sular
2018 Korku Oyuncu 5.2 16
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.5 109
2014 Komedi Oyuncu 7.8 27,133
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 145
2007 Dram Oyuncu 7.2 228
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019