Giriş Kayıt
Asli Zengin

Asli Zengin


Senarist

Asli Zengin, senarist.

Romantik Komedi (2010), Romantik komedi 2: Bekarliga veda (2013), No: 309 (2016), Çilek Kokusu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 3.5 1,851
2015 Romantik Senarist 5.1 1,163
2014 Komedi Senarist 5.4 927
2013 Komedi Senarist 5.2 2,719
2010 Komedi Senarist 5.4 4,152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019