Giriş Kayıt
Chris Vick

Chris Vick


Yapımcı, Oyuncu, Makyaj

Chris Vick, yapımcı, oyuncu, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Makyaj
3.1 1,275
2017 Dram Yapımcı 3.3 520
2017 Kısa Metraj Yapımcı 4.5 30
2017 Korku Yapımcı 6.7 72
2016 Korku Makyaj 5.8 24,679

Cehennem: Ölüm Nerede Yaşıyor
2016 Korku Yapımcı 5.0 1,113
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.4 10,497
2009 Dram Oyuncu 7.1 1,657
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019