Giriş Kayıt
Martin Butler

Martin Butler


Oyuncu

Martin Butler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 6.2 14,247
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,042
2011 Suç Oyuncu 4.2 1,058
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,323
2010 Dram 7.9 1,492
2010 Gerilim Oyuncu 1.5 424
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018