Giriş Kayıt
Taryn Roraback

Taryn Roraback


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Taryn Roraback, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman    
2016 Kısa Metraj Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 4.5 936
2014 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman    
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    
2010 Kısa Metraj Kameraman    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018