Giriş Kayıt
Deok-hee Lee

Deok-hee Lee


Oyuncu

Deok-hee Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Tarihi Oyuncu 8.4 19
2010 Dram Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu 7.8 11

Greatest Expectations
2003 Komedi Oyuncu 6.0 143
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019