Giriş Kayıt
Deok-hee Lee

Deok-hee Lee


Oyuncu

Deok-hee Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Tarihi Oyuncu 8.6 14
2010 Dram Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    

Greatest Expectations
2003 Komedi Oyuncu 6.1 138
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,599) Better Call Saul (3,481) The 100 (2,379) La casa de papel (2,361) Suits (1,574) Sharp Objects (1,566) Vikings (1,317) Friends (1,207) Yellowstone (1,199) Black Mirror (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018