Giriş Kayıt
Deok-hee Lee

Deok-hee Lee


Oyuncu

Deok-hee Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Tarihi Oyuncu 8.4 19
2010 Dram Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    

Greatest Expectations
2003 Komedi Oyuncu 6.0 143
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,262) Supernatural (1,929) Arrow (1,656) Titans (1,500) Outlander (1,308) Better Call Saul (1,206) La Casa de Papel (1,151) Doctor Who (940) The Last Ship (835) Kidding (821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018