Giriş Kayıt
Vladimir Filipov

Vladimir Filipov


Yapımcı

Vladimir Filipov, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.4 133
2017 Biyografi Yapımcı 7.2 675

Ayaz
2017 Dram Yapımcı 5.7 459
2016 Dram Yapımcı 7.3 200
2013 Macera Yapımcı 7.4 256
2011 Macera Yapımcı 7.2 1,215
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019