Giriş Kayıt
Angela Fuguet

Angela Fuguet


Editör, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Angela Fuguet, editör, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakışıklı Prens
2018 Animasyon Editorial Department 5.7 1,350

Küçük Kahramanlar
2017 Animasyon Editorial Department 5.7 1,691
2017 Komedi Editorial Department 6.7 3,766
2015 Suç Çeşitli 6.3 332
2015 Komedi Yapımcı 6.0 34,429
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 1,185

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Editorial Department 5.5 1,631
2012 Suç Çeşitli 6.5 3,269

İhanetin Bedeli
2007 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 28,681
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019