Giriş Kayıt
Rebecca Da Costa

Rebecca Da Costa


Oyuncu

Rebecca Da Costa, oyuncu.

Motel (2014), Freerunner (2011), Eski Yedi (2012), Kırılmanın Eşiğinde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.8 m
8.6 (7 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,695

Motel
2014 Suç Oyuncu 5.2 15,227

Kırılmanın Eşiğinde
2013 Korku Oyuncu 4.5 781

Eski Yedi
2012 Gerilim Oyuncu 3.2 3,720

Ölüm Madeni
2012 Gerilim Oyuncu 5.4 2,947
2011 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,925
2011 Aksiyon Oyuncu 3.8 186
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018