Giriş Kayıt
Shay Mitchell

Shay Mitchell (31)


Oyuncu

Shannon Ashley Mitchell, 10 Nisan 1987 Toronto, Kanada doğumlu oyuncu.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Özel Bir Gün (2016), Kadavra (2018), (2018) You (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shannon Ashley Mitchell
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1987
Doğum Yeri: Toronto, Kanada
Diğer Bir İsmi: Shannon 'Shay' Mitchell
Takma İsmi: Shay Buttah
Burcu: Koç
Boyu: 1.71 m
9.9 (7 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadavra
2018 31 Korku Oyuncu 5.2 8,947
2018 Suç Oyuncu 7.9 53,039
2016 29 Komedi Oyuncu 5.8 434

Özel Bir Gün
2016 29 Komedi Oyuncu 5.7 28,046
2016 29 Belgesel Oyuncu 4.6 575
2014 27 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 453
2012 Oyuncu 6.9 253

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 141,106
2010 Macera Oyuncu 7.0 768
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 856
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,717
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019