Giriş Kayıt
Mike Coughlin

Mike Coughlin


Görsel Efekt, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Mike Coughlin, görsel efekt, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.9 3,602
2015 Komedi Çeşitli 7.5 4,959
2015 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 626

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 744,563

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 189,047

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 886,445

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 134,271

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 599,334
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 338,022

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 622,563

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 223,191

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 151,956

Uçaklar
2013 Animasyon Çeşitli 5.7 38,994
2012 Animasyon Çeşitli 5.3 100

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 273,413

Tezgahtarlar II
2006 Komedi 7.4 122,771
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018