Giriş Kayıt
Graham Robbins

Graham Robbins


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Graham Robbins, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 4.9 147

Sihirli Noel
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.9 371
2015 Aile Görüntü Yönetmeni 4.6 288
2013 Gerilim Çeşitli 3.5 232
2010 Kısa Metraj Kameraman    
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019