Giriş Kayıt
Tal Kallai

Tal Kallai


Oyuncu

Tal Kallai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 4.8 310
2011 Komedi Oyuncu 5.8 103
2010 Komedi Oyuncu 4.9 35
2009 Dram Oyuncu 5.5 209
2009 Dram Oyuncu 6.5 34
2008 Komedi Oyuncu 8.3 720
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019