Giriş Kayıt
Nate Spengler

Nate Spengler


Kameraman

Nate Spengler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 3.9 508
2016 Dram Kameraman 4.9 561
2016 Belgesel Kameraman 7.1 308
2013 Komedi Kameraman 5.8 423
2012 Komedi Kameraman 6.4 473
2010 Komedi Kameraman 6.0 1,279
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019