Giriş Kayıt
Tu-in Tak

Tu-in Tak


Oyuncu

Tu-in Tak, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu    

My PS Partner
2012 Komedi Oyuncu 6.9 1,784
2012 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 5.4 53

71: Ateş Altında
2010 Savaş Oyuncu 7.4 4,635

Benzin İstasyonuna Saldır 2
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 313
2007 Komedi Oyuncu 6.9 36
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019