Giriş Kayıt
Shreya Narayan

Shreya Narayan


Oyuncu, Müzisyen

Shreya Narayan, oyuncu, müzisyen.

Saheb Biwi Aur Gangster (2011), Samrat & Co. (2014), (2011) RockStar (2011), (2010) Knock Out (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 4.5 222
2014 Gizem Oyuncu 6.4 761

Pembe Çete
2014 Aksiyon Müzik 6.2 1,641
2011 Müzik Oyuncu 7.7 32,157
2011 Dram Oyuncu 7.2 2,969
2010 Suç Oyuncu 5.9 1,493
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,726) Shameless (3,705) Bodyguard (2,321) Castle Rock (1,984) The First (1,575) Fear the Walking Dead (1,357) La Casa de Papel (1,091) The 100 (1,066) Friends (768) Suits (759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018