Giriş Kayıt
Shreya Narayan

Shreya Narayan


Oyuncu, Müzisyen

Shreya Narayan, oyuncu, müzisyen.

Saheb Biwi Aur Gangster (2011), Samrat & Co. (2014), (2011) RockStar (2011), (2010) Knock Out (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 4.7 321
2014 Gizem Oyuncu 6.4 930

Pembe Çete
2014 Aksiyon Müzik 6.1 1,920
2011 Müzik Oyuncu 7.7 33,143
2011 Dram Oyuncu 7.2 3,544
2010 Suç Oyuncu 6.0 1,742
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018