Giriş Kayıt
Tamzin Brown

Tamzin Brown


Oyuncu

Tamzin Brown, oyuncu.

(2015) The Adderall Diaries (2015), (2018) Future World (2018), (2017) The Institute (2017), (2016) Everlasting (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.1 3,450
2018 Komedi Oyuncu    

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 100,180
2017 Dram Oyuncu 8.1 16,339
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 1,902
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.0 68
2016 Suç Oyuncu 6.1 1,090
2016 Dram Oyuncu 4.8 42
2015 Dram Oyuncu 5.2 3,377
2014 Komedi Oyuncu 7.3 43
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 304
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 46
2009 Korku Oyuncu 4.6 29
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018