Giriş Kayıt
Bill Draheim

Bill Draheim


Kameraman

Bill Draheim, kameraman.

The River (2012), Off the Map (2011), Lady Dynamite (2016), Maviliklere Doğru 2: Kayalık (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.8 8,723
2016 Komedi Kameraman 7.5 2,868
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 341,952

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Kameraman 7.5 567,602
2012 Komedi Kameraman 5.6 602
2012 Aksiyon Kameraman 7.4 20,337
2012 Aksiyon Kameraman 6.9 15,653
2011 Biyografi Kameraman 7.1 40,995
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 4,735
2010 Aksiyon Kameraman 7.4 60,361
2010 Suç Kameraman 4.8 763

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 Aksiyon Kameraman 4.7 4,358
2009 Dram Kameraman 6.2 1,470
2008 Aksiyon Kameraman 2.9 678
2007 Aksiyon Kameraman 2.9 821
2004 Macera Kameraman 8.4 448,395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019