Giriş Kayıt
Tess Haubrich

Tess Haubrich


Oyuncu

Tess Haubrich, oyuncu.

Bleeding Steel (2017), Pine Gap (2018), Spiderhead (2022), (2017) Yaratık: Covenant (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 6.5 72
2022 Aksiyon Oyuncu 5.4 55,389
2019 Aksiyon Oyuncu 6.9 11,073
2019 Dram Oyuncu 6.1 466
2018 Komedi Oyuncu 5.6 3,164
2018 Dram Oyuncu 7.2 5,294
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 10,282

Yaratık: Covenant
2017 Korku Oyuncu 6.4 282,576
2015 Korku Oyuncu 5.3 14,661
2014 Suç Oyuncu 6.9 1,728
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 159
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 467,919

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,091
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022