Giriş Kayıt
Sarah Carbiener

Sarah Carbiener


Senarist, Oyuncu

Sarah Carbiener, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 7.0 212
2015 Komedi Senarist 8.2 1,351
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 67
2013 Animasyon Senarist 9.3 230,142

Macera Adası 2
2013 Macera Senarist 5.0 1,195
2008 Dram Çeşitli 7.9 215,484
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018