Giriş Kayıt
Raphael Holt

Raphael Holt


Yönetmen Asistanı

Raphael Holt, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Raphaël Holt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 145,995

Bekarlığa Veda
2012 Komedi Çeşitli 5.3 42,352

Aşkın Ömrü 3 Yıldır
2011 Komedi Çeşitli 6.1 4,198
2011 Dram Çeşitli 6.2 14,907
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 792

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 349,972
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019