Giriş Kayıt
Jamie Trent

Jamie Trent


Editör, Yapımcı, Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jamie Trent, editör, yapımcı, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Editorial Department
3.6 504
2014 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
Editorial Department
5.4 162
2014 Gerilim Yapımcı
Editorial Department
3.8 1,297
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2013 Dram Kameraman
Editorial Department
6.6 11
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019