Giriş Kayıt
Jamie Trent

Jamie Trent


Editör, Yapımcı, Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jamie Trent, editör, yapımcı, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Editorial Department
3.6 480
2014 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
Editorial Department
6.5 122
2014 Gerilim Yapımcı
Editorial Department
3.8 1,265
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2013 Dram Kameraman
Editorial Department
7.2 10
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018