Giriş Kayıt
Sean Coia

Sean Coia


Kameraman

Sean Coia, kameraman.

First Reformed (2017), Private Life (2018), Carrie Pilby (2016), The Making of the Mob: New York (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 7.3 9,132

Sarhoş Ebeveynler
2017 Komedi Kameraman 3.5 275
2017 Dram Kameraman 7.1 30,280
2016 Suç Kameraman 6.2 10,021
2016 Kameraman 5.6 646
2016 Dram Kameraman 6.2 278
2016 Dram Kameraman 5.4 36
2016 Komedi Kameraman 6.6 4,986
2015 Komedi Kameraman 5.6 2,648
2015 Aksiyon Kameraman 6.0 2,943
2015 Dram Kameraman 3.0 3,031
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 323,328
2015 Korku Kameraman 4.6 201
2015 Kameraman 7.9 1,889
2014 Komedi Kameraman 6.1 439
2014 Komedi Kameraman 8.5 55
2013 Komedi Kameraman 5.8 24

Baştan Çıkarılmış ve Terk Edilmiş
2013 Belgesel Kameraman 6.7 1,668
2013 Dram Kameraman 6.1 221
2013 Belgesel Kameraman 7.4 1,834
2013 Komedi Kameraman 5.9 334
2012 Korku Kameraman 3.4 425
2012 Korku Kameraman 4.1 309
2012 Suç Kameraman 4.6 389
2012 Aksiyon Kameraman 5.7 472
2010 Reality-TV Kameraman 4.1 704
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019