Giriş Kayıt
Joon H. Choi

Joon H. Choi


Yapımcı

Joon H. Choi, yapımcı.

Ana (2009), Kan Arzusu (2009), İyi, Kötü Ve Tuhaf (2008), Sseo-ni (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 933
2011 Dram Yapımcı 7.8 4,401

Kan Arzusu
2009 Dram Yapımcı 7.2 38,078
2009 Gerilim Yapımcı 6.7 470

Ana
2009 Suç Yapımcı 7.8 37,891

İyi, Kötü Ve Tuhaf
2008 Aksiyon Yapımcı 7.3 30,842
- Suç Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019