Giriş Kayıt
Soon-chang Hong

Soon-chang Hong


Oyuncu

Soon-chang Hong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.7 81
2009 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.8 24
2006 Komedi Oyuncu 8.0 183

Halk Düşmanı
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,947
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018