Giriş Kayıt
Soon-chang Hong

Soon-chang Hong


Oyuncu

Soon-chang Hong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.6 21
2006 Komedi Oyuncu 7.9 100

Halk Düşmanı
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,771
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018