Giriş Kayıt
Ryan Powers

Ryan Powers


Oyuncu, Senarist

Ryan Powers, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Senarist 5.8 8
2017 Senarist 6.4 7

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 230,527
2016 Müzikal Oyuncu 7.4 7,778
2012 Komedi Oyuncu 5.9 69,006
2010 Komedi Oyuncu 6.9 16,485

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,107
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019