Giriş Kayıt
Ryan Powers

Ryan Powers


Oyuncu, Senarist

Ryan Powers, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Senarist 5.8 8
2017 Senarist 5.4 5

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 226,231
2016 Müzikal Oyuncu 7.4 7,696
2012 Komedi Oyuncu 5.9 68,500
2010 Komedi Oyuncu 6.9 16,242

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,053
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018