Giriş Kayıt
Christopher Essey

Christopher Essey


Oyuncu, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Christopher Essey, oyuncu, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Chris Essey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Oda
2013 Gerilim Çeşitli    
2013 Aksiyon Çeşitli 3.9 474
2013 Komedi Çeşitli 5.7 9,551

İmha Timi
2012 Komedi Çeşitli 4.6 1,017
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.8 10,325
2011 Aile Çeşitli 6.1 251
2011 Dram Çeşitli 6.2 738
2011 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
4.5 563
2010 Suç Çeşitli 8.6 154,302
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,471) Shameless (3,847) Bodyguard (2,247) Fear the Walking Dead (1,630) Castle Rock (1,618) Suits (1,330) The First (1,196) La Casa de Papel (1,090) The 100 (1,023) Mayans M.C. (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018