Giriş Kayıt
Hye-Jeong Kim

Hye-Jeong Kim


Oyuncu

Hye-Jeong Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Oyuncu    
2010 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.8 941
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 368

Özel Birisi
2004 Komedi Oyuncu 7.1 997
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (361,408) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (2,683) American Gods (2,422) Star Trek: Discovery (1,696) Gotham (1,595) Vikings (1,559) This Is Us (1,195) The Blacklist (853) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019