Giriş Kayıt
Rick Chapman

Rick Chapman (31)


Editör, Yönetmen Asistanı, Editör

Rick Chapman, 17 Aralık 1987 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu editör, yönetmen asistanı, editör.

10 Yıl Sonra (2011), Kaplan Gözler (2012), Outlaw Prophet: Warren Jeffs (2014), As Cool as I Am (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1987
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 31 Suç Editorial Department 6.4 11,564
2018 31 Komedi Editorial Department 7.6 19

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 30 Aksiyon Editorial Department 5.3 74,906
2016 29 Korku Editorial Department 4.9 1,933
2016 29 Belgesel Kameraman 6.8 74

Ayı Teddy 2
2015 28 Komedi Çeşitli 6.3 161,712

Tehlikeli Oyun
2014 27 Gerilim Editorial Department 5.6 8,587
2014 Aksiyon Editorial Department 7.3 17,087

Evrim
2014 27 Dram Çeşitli 6.3 202,050
2014 27 Aksiyon Editorial Department 6.4 20,708

Sinyal
2014 27 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.1 57,851
2014 27 Biyografi Çeşitli 5.8 788

Misafir
2014 27 Gizem Editorial Department 6.7 80,786
2014 27 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 16
2014 27 Suç Yönetmen Asistanı 5.1 789
2014 Aksiyon Çeşitli 6.9 85
2013 26 Komedi Çeşitli 5.9 4,881

Geçit Yok
2013 26 Aksiyon Çeşitli 6.4 125,504
2013 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 746
2013 26 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 836
2013 Dram Çeşitli 6.9 3,015
2013 26 Aksiyon Çeşitli 3.3 302
2012 25 Komedi Çeşitli 5.7 21,882

Kaplan Gözler
2012 25 Dram Çeşitli 6.4 1,776
2012 25 Komedi Çeşitli 5.9 4,734
2011 24 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,590

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 24 Aksiyon Çeşitli 6.0 193,765

10 Yıl Sonra
2011 24 Komedi Çeşitli 6.1 22,223
2011 24 Çeşitli 5.8 264
2010 23 Dram Editör
Çeşitli
4.5 119
2008 Suç Çeşitli 9.5 1,159,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019