Giriş Kayıt
Dirk Decker

Dirk Decker


Yapımcı

Dirk Decker, yapımcı.

Ben, Anna (2012), Upperdog (2009), Das Leben ist nichts für Feiglinge (2012), Açılmış Gözler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.6 125
2016 Belgesel Yapımcı 7.4 65
2016 Komedi Yapımcı 6.1 435

Senin Kollarında
2015 Dram Yapımcı 6.6 223
2012 Dram Yapımcı 6.5 296
2012 Dram Yapımcı 6.7 724
2012 Tarihi Çeşitli 5.8 869

Ben, Anna
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,759
2010 Dram Yapımcı 6.7 75
2009 Komedi Yapımcı 6.6 1,387

Sana Bağlandım
2009 Yapımcı 6.7 155

Açılmış Gözler
2009 Dram Yapımcı 7.3 5,685
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019