Giriş Kayıt
Masaru Yokoyama

Masaru Yokoyama


Müzisyen

Masaru Yokoyama, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Müzik 7.1 543
2017 Animasyon Müzik 7.3 404
2016 Animasyon Müzik 6.8 141
2016 Animasyon Müzik    
2016 Gerilim Müzik 7.7 113
2016 Animasyon Müzik 5.4 311
2016 Animasyon Müzik 5.8 81
2016 Animasyon Müzik 6.3 64
2016 Gizem Müzik 7.0 22
2015 Animasyon Müzik 7.9 587
2015 Animasyon Müzik 7.4 2,670
2014 Dram Müzik 8.6 8
2014 Animasyon Müzik 7.7 113
2014 Gizem Müzik 6.3 36
2014 Gizem Müzik 7.1 7
2014 Gerilim Müzik 7.3 43
2014 Komedi Müzik 5.0 23
2013 Komedi Müzik 7.5 93
2011 Animasyon Müzik 7.0 1,052
2010 Dram Müzik 7.5 22
2010 Animasyon Müzik 7.2 335
2007 Animasyon Müzik 6.7 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018