Giriş Kayıt
Nick Smoke

Nick Smoke (31)


Oyuncu, Senarist, Casting

Nick Smoke, 05 Şubat 1988 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, casting.

Sosyal Ağ (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1988
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Nicky Smoke
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 30 Oyuncu 5.7 257
2017 Biyografi Casting 2.6 850
2016 28 Komedi 5.3 366

Bizim Gibi İnsanlar
2012 24 Dram Oyuncu 7.1 39,444
2011 23 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
7.2 80

Sosyal Ağ
2010 22 Biyografi Oyuncu 7.7 565,197
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019