Giriş Kayıt
Joe Bastianich

Joe Bastianich


Oyuncu, Yapımcı

Joe Bastianich, oyuncu, yapımcı.

Masterchef (2010) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Oyuncu 5.9 357
2014 Reality-TV Yapımcı
Oyuncu
6.3 141
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 2,129
2010 Reality-TV Oyuncu 7.3 6,569
2010 Reality-TV Oyuncu 6.4 46
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018