Giriş Kayıt
Chang-ui Song

Chang-ui Song


Oyuncu

Chang-ui Song, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Chang-ee Song
4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.9 58
2014 Suç Oyuncu 6.8 115
2013 Romantik Oyuncu 6.5 31
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 88
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.1 219
2011 Dram Oyuncu 7.2 2,083
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 87
2010 Game-Show Oyuncu 9.1 3,505
2008 Dram Oyuncu 6.4 199

Sevgilim ve Ben
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,733
1997 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024