Giriş Kayıt
Shannon Brokaw

Shannon Brokaw


Oyuncu

Shannon Brokaw, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 297,702
2015 Suç Çeşitli 3.2 235
2012 Suç Oyuncu 4.0 348

Felekten bir Gece
2009 Komedi Oyuncu 7.7 657,118

Şans Sende
2007 Dram Oyuncu 5.9 19,403
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019