Giriş Kayıt
Mikel Iribarren

Mikel Iribarren (39)


Editör, Editör, Yapımcı

Mikel Iribarren, 02 Kasım 1979 doğumlu editör, editör, yapımcı.

Postales desde la luna (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1979
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Belgesel Editorial Department 7.4 188
2016 37 Dram Editorial Department 6.9 2,385
2016 37 Dram Editör
Editorial Department
7.0 45
2013 34 Belgesel 5.7 95
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 18
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019