Giriş Kayıt
Ben Lumsden

Ben Lumsden


Görsel Efekt, Müzisyen, Kameraman

Ben Lumsden, görsel efekt, müzisyen, kameraman.

Medal of Honor (2010), (2012) Sleeping Dogs (2012), (2012) Prototype 2 (2012), (2013) Ryse: Son of Rome (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 445,112

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 163,117

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 229,322

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 464,223

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 771,742

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 630,662
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 342,099
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 1,012

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 390,408

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Görsel Efekt 6.9 206,687
2013 Aile Müzik 4.7 361
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 5,038
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 503
2012 Komedi Müzik 4.3 984
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 1,166

Barbie: Yılbaşı Partisi
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.7 715

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 467,608
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 1,954
2009 Bilim-Kurgu Kameraman 4.2 1,476

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 597,494

Noel Patileri
2009 Macera Kameraman 4.9 2,042
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019