Giriş Kayıt
Marty Lopez

Marty Lopez


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Marty Lopez, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 142
2015 Biyografi Çeşitli 6.7 180
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 344
2013 Dram Çeşitli 6.7 122
2012 Komedi Çeşitli 6.8 140

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 262,145
2012 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.7 51
2011 Komedi Çeşitli 6.9 76
2011 Komedi Çeşitli 5.6 148
2010 Komedi Çeşitli 6.7 359
2009 Komedi Çeşitli 6.2 155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018