Giriş Kayıt
Marty Lopez

Marty Lopez


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Marty Lopez, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 139
2015 Biyografi Çeşitli 6.8 162
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 253
2013 Dram Çeşitli 6.8 88
2012 Komedi Çeşitli 7.0 97

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 260,936
2012 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.7 49
2011 Komedi Çeşitli 7.0 60
2011 Komedi Çeşitli 5.9 104
2010 Komedi Çeşitli 6.9 270
2009 Komedi Çeşitli 6.5 111
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018