Giriş Kayıt
Marty Lopez

Marty Lopez


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Marty Lopez, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 146
2015 Biyografi Çeşitli 6.6 182
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 349
2013 Dram Çeşitli 6.7 124
2012 Komedi Çeşitli 6.8 144

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 264,178
2012 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.7 51
2011 Komedi Çeşitli 6.9 77
2011 Komedi Çeşitli 5.6 150
2010 Komedi Çeşitli 6.7 360
2009 Komedi Çeşitli 6.2 155
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019