Giriş Kayıt
Iviose Osagie

Iviose Osagie


Oyuncu

Iviose Osagie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon 0 5.3 73,689
2017 Biyografi Çeşitli 6.5 9,163

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 163,151

Babalar ve Kızları
2015 Dram Çeşitli 7.1 20,427

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon 0
Çeşitli
4.3 137,231
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 9

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.8 170,164
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019