Giriş Kayıt
Terri Doty

Terri Doty (38)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Terri Doty, 04 Nisan 1984 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Higanjima (2009), Samurai Princess (2009), Arslan Senki (2015), Mass Effect: Paragon Lost (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1984
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarımada
2020 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 33,349
2019 Animasyon Oyuncu 7.8 84
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 6,549
2019 35 Animasyon Oyuncu 7.9 372
2019 35 Animasyon Oyuncu 7.3 85
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 528
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 1,959
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 2,198
2017 33 Animasyon Oyuncu 7.6 1,293
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 949
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 902
2016 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 5,733
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,045
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.3 780
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.3 19,887
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,837
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 159
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 2,028
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 16,532
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 254
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 310
2014 Animasyon Oyuncu 6.2 164
2014 Animasyon Oyuncu 8.6 3,946
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 38,386
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 3,680
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 7,429
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 1,275
2012 28 Animasyon Oyuncu 5.8 2,500
2012 28 Animasyon Oyuncu 6.9 15,947
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 389
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,049
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 4,057
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 19,538
2012 28 Animasyon Oyuncu 7.0 2,177
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,783

Kurt Çocuklar
2012 28 Animasyon Oyuncu 8.1 45,371
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 230
2011 27 Dram Oyuncu 6.2 393
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,156
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 488
2011 27 Animasyon Oyuncu 6.9 5,099
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 10,883
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 468
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,621
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 191
2010 Animasyon Oyuncu 6.5 595
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 2,268
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 463
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 715
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,516
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 814
2010 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
7.2 1,380
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 2,567
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,094
2009 25 Korku Oyuncu 5.3 757
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 1,903

Adsız Kılıç
2009 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,111
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,085

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 25 Animasyon Oyuncu 7.9 22,128

Vampir Kız Frankenstein Kıza Karşı
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,792

Samurai Princess
2009 25 Aksiyon Oyuncu 4.3 931
2009 Fantastik Oyuncu 6.3 85
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 180
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 534
2009 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.1 279
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,584
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 1,046
2008 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.9 427
2008 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
7.1 2,020
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 298
2007 23 Animasyon Oyuncu 6.3 213
2007 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.6 281
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 278
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 544
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,306
2004 Animasyon Senarist 8.2 1,197
2001 17 Animasyon Oyuncu 7.7 1,484
1998 Animasyon Oyuncu 8.4 3,332
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022