Giriş Kayıt
Terri Doty

Terri Doty (34)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Terri Doty, 04 Nisan 1984 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Samurai Princess (2009), Higanjima (2009), Mass Effect: Paragon Lost (2012), Arslan Senki (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1984
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Animasyon Oyuncu 7.6 502
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 404
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 350
2016 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,691
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 454
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.1 373
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.4 16,512
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,272
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 74
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 892
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 3,588
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 128
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 187
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 112
2014 Animasyon Oyuncu 8.6 1,622
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 15,063
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 1,764
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 3,099
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 754
2012 28 Animasyon Oyuncu 5.9 2,081
2012 28 Animasyon Oyuncu 7.0 7,661
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 253
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 572
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 1,538
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 11,342
2012 28 Animasyon Oyuncu 7.2 1,384
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 819

Kurt Çocuklar
2012 28 Animasyon Oyuncu 8.2 28,802
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 155
2011 27 Dram Oyuncu 6.1 338
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 3,041
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 153
2011 27 Animasyon Oyuncu 7.1 3,585
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 7,054
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 310
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 1,052
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 129
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 285
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 1,316
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 322
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 373
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 954
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 551
2010 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
7.4 964
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 1,199
2009 Animasyon Oyuncu 8.1 15,754
2009 25 Korku Oyuncu 5.4 618
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,332

Adsız Kılıç
2009 25 Aksiyon Oyuncu 6.4 939
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 920

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 25 Animasyon Oyuncu 8.0 13,177

Vampir Kız Frankenstein Kıza Karşı
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,270

Samurai Princess
2009 25 Aksiyon Oyuncu 4.5 742
2009 Fantastik Oyuncu 6.5 54
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 128
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 364
2009 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.0 190
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 695
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 638
2008 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.9 282
2008 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
7.3 1,479
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 236
2007 23 Animasyon Oyuncu 6.7 147
2007 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.9 162
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 195
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 426
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 1,054
2004 Animasyon Senarist 8.3 646
2001 17 Animasyon Oyuncu 7.8 780
1998 Animasyon Oyuncu 8.4 1,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018