Giriş Kayıt
Ayhan Tas

Ayhan Tas


Oyuncu

Ayhan Tas, oyuncu.

Çarşı Pazar (2015), Yusuf Yusuf (2014), (2014) Kardeş Payı (2014), (2015) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (22 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.2 59
2018 Komedi Oyuncu 5.4 119
2018 Komedi Oyuncu 5.8 24
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 4.1 179
2017 Komedi Oyuncu 9.1 20
2017 Komedi Oyuncu 5.8 2,879
2016 Komedi Oyuncu 2.9 204
2016 Komedi Oyuncu 5.3 295
2015 Komedi Oyuncu 6.6 6,533
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,381
2014 Komedi Oyuncu 5.4 607
2014 Komedi Oyuncu 5.2 783
2014 Komedi Oyuncu 8.6 12,317
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,375
2009 Komedi Oyuncu 6.0 61
2008 Komedi Oyuncu 8.0 8
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,488) Shameless (3,423) Castle Rock (2,637) Bodyguard (2,398) The First (1,745) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,071) A Discovery of Witches (1,034) Take Two (934) The Big Bang Theory (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018