Giriş Kayıt
Raja Dubayeh

Raja Dubayeh


Sesler, Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Raja Dubayeh, sesler, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Ömer (2013), Geride Kalan (2009), The Idol (2015), Ave Maria (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düğün Davetiyesi
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Sesler
7.4 435
2017 Komedi Sesler 7.1 23
2016 Aksiyon Sesler 5.2 531
2016 Dram Sesler 6.5 151
2015 Dram Sesler 7.2 363
2015 Biyografi Sesler 6.7 1,322
2015 Kısa Metraj Sesler 6.5 700
2015 Kısa Metraj Sesler    

Ömer
2013 Dram Sesler 7.6 9,860
2012 Sesler 6.7 533

Seni Gördüğümde
2012 Dram Sesler 6.6 390
2012 Dram Sesler    
2010 Kısa Metraj Sesler
Müzik
5.1 7

Geride Kalan
2009 Dram Sesler 7.1 1,747
2008 Müzik 5.8 89
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,557) Shameless (4,104) Bodyguard (2,542) Castle Rock (2,201) Fear the Walking Dead (1,806) The First (1,679) Suits (1,343) La Casa de Papel (1,301) The 100 (1,233) Friends (885)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018