Giriş Kayıt
Lisa Pham

Lisa Pham


Editör, Sesler, Yönetmen Asistanı

Lisa Pham, editör, sesler, yönetmen asistanı.

Chesapeake Shores (2016), October Kiss (2015), All Things Valentine (2016), Love by Chance (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Editorial Department 7.0 648

Nerede Velet Orada Hayalet 3
2016 Aile Editorial Department 4.9 329
2016 Dram Editorial Department 7.8 2,619
2016 Dram Editorial Department 6.3 450
2016 Komedi Editorial Department 6.2 1,487
2016 Dram Editorial Department 6.9 579
2016 Komedi Editorial Department 6.7 1,396
2015 Macera Editorial Department 5.1 299
2015 Gizem Editorial Department 7.0 879
2015 Komedi Editorial Department 6.6 1,109
2015 Dram Editorial Department 6.6 1,656
2013 Aksiyon Editorial Department 3.7 446
2013 Dram Editorial Department 5.1 344

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 Biyografi Editorial Department 5.7 392
2013 Biyografi Editorial Department 5.8 822
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı
7.6 7
2009 Kısa Metraj Sesler    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018