Giriş Kayıt
Nandu Poduval

Nandu Poduval


Oyuncu, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nandu Poduval, oyuncu, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 394
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 336
2016 Komedi Oyuncu 3.8 198
2015 Komedi Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.7 1,374
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,825
2015 Komedi Oyuncu 6.3 667
2014 Aksiyon Oyuncu 4.0 166
2012 Komedi Oyuncu 4.8 107
2012 Aksiyon Oyuncu 3.0 108
2012 Komedi Oyuncu 5.1 307
2011 Aksiyon Yapımcı 4.7 551
2010 Komedi Oyuncu 4.8 241
2010 Komedi Oyuncu 4.9 163
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 262
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 408
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019