Giriş Kayıt
Michael Patrick O'Brien

Michael Patrick O'Brien


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Michael Patrick O'Brien, oyuncu, senarist, yapımcı.

Saturday Night Live (1975) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael O'Brien | Mike O'Brien
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
6.9 5,304
2015 Komedi Oyuncu 5.6 5,950
2015 Komedi Senarist 7.7 8,448
2013 Oyuncu 6.9 328
2013 Komedi Senarist 7.3 184
2011 Çeşitli 5.4 397
1975 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 38,426
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019