Giriş Kayıt
Christine Nangle

Christine Nangle


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Christine Nangle, senarist, oyuncu, yapımcı.

Saturday Night Live (1975) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hastalık
2017 Komedi 7.6 103,464
2017 Talk-Show Senarist
Yapımcı
5.7 1,289
2017 Komedi Yapımcı 7.8 11,676

Angry Birds Film
2016 Animasyon Çeşitli 6.3 69,356
2013 Komedi Senarist
Oyuncu
6.1 10,970
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
6.7 3,784
1975 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 39,122
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019