Giriş Kayıt
Atsuko Anami

Atsuko Anami


Oyuncu

Atsuko Anami, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.6 142
2012 Dram Oyuncu 7.8 419
2011 Dram Oyuncu 6.3 13
2010 Dram Oyuncu 7.7 56
2010 Dram Oyuncu 7.6 44
2009 Komedi Oyuncu 6.2 9
2009 Dram Oyuncu 7.6 75
2008 Dram Oyuncu 7.4 303
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019