Giriş Kayıt
Nancy McLeod

Nancy McLeod


Kameraman, Oyuncu

Nancy McLeod, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Kameraman 4.3 219

Sinbad: Beşinci Seyahat
2014 Aksiyon Kameraman 6.0 5,471
2013 Reality-TV Çeşitli 6.4 1,446

Joshua Ağacı 1951: Bir James Dean Portresi
2012 Dram Kameraman 5.7 648
2012 Macera Çeşitli 4.2 123

Başarının Fiyatı
2012 Komedi Kameraman 5.4 2,053
2012 Aksiyon Kameraman 7.3 89
2012 Reality-TV Çeşitli 5.3 129
2011 Komedi Çeşitli 4.7 314
2010 Reality-TV Çeşitli 6.0 2,926
2010 Korku Oyuncu
Çeşitli
4.3 1,076
2002 Game-Show Çeşitli 3.1 5,257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018