Giriş Kayıt
Murshid Akhtar

Murshid Akhtar


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Murshid Akhtar, yapım yöneticisi, yapımcı.

Love Aaj Kal (2009), Cocktail (2012), Go Goa Gone (2013), Agent Vinod (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.0 2,478
2015 Aksiyon Yapımcı 7.5 18,944
2014 Komedi Yapımcı 5.4 3,038
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 5,817
2014 Komedi Yapımcı 5.0 644
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 10,310
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 12,103
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 6,565
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.8 13,268
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019